Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Csempeszkopács.

Ez az a név amelyre mindenki felkapja a fejét. Vagy azért mert már járt ott, vagy mert még soha nem hallott róla. Itt, ebben kis faluban indítottuk el sörfőzdénket.

A főkolompos, értelmi szerző és sörfőző mesterünk Krenner Balázs után neveztük el (igazság szerint csak nem találtunk frappánsabb nevet...) ezt a szerelemgyereknek tekinthető főzdét. 

Mondhatjuk, hogy az indulás tipikus magyar szappanopera. Ötlet, elszántság, lendület, munka, akadály, megtorpanás, remény, akadály, még akadály, covid, még több covid, hit, elszántság, céltudat, eredmények. Nem kell bemutatnunk,ugye?

Egyaránt sok munka áll előttünk és mögöttünk is. De egyvalamit már most bebizonyított nekünk a sörfőzés világa. Ez nem egy magányos "sport". Mi a közös, társaságban eltöltött sörözés hívei és szószólói vagyunk. Mi nem csupán sört főzünk. A Krenner Brewery nem csupán egy főzde vagy egy márkanév. Ebben lekövethető és tettenérhető minden amit mi a világról, a társasági emberekről, a barátokról, a sörfogyasztásról gondolunk. Ha teheted, látogass meg minket, vagy akár kövess minket Facebookon, Instagramon!


Csapatunk tagjai:

Hirmann György

Krenner Balázs

Ördög Gábor

Varga Dávid